Mini galéria

Mini galéria

A Dermatix® Ultra szilikon gél vagy Dermatix® szilikon tapasz nem képes teljesen „láthatatlanná tenni” a hegeket. Használata után azonban látványukban állandó javulás áll be.

hipertrófiás heg hipertrófiás heg

12 éves páciens éretlen hipertrófiás heggel. A heg sérülés után keletkezett. A heget naponta kétszer Dermatix® Ultra szilikon géllel kezelték. Kéthavi kezelés után a heg kidudorodása csökkent és fájdalommentessé vált. A páciens továbbra is folytatja a kezelést, mivel a heg külsejének további javulása várható.

heg heg

48 éves nő páciens – nagy sebesülés utáni heggel a homlokán. A kezelés kezdetén a heg 1 hónapos volt, a beteget nagyon zavarta, szorongást váltott ki nála. Dermatix® Ultra szilikon géllel történő kezelés mellett döntött, melyet naponta kétszer alkalmazott két hónapon keresztül. A kidudorodás 1-4 mm között csökkent, az elvörösödött heg elszíneződése csökkent, a heg már csak részben volt kemény, nagyobb része a környező bőr szintjére puhult fel. A viszketés és a fájdalom, melyek állandóan emlékeztették a beteget a hegre, visszaszorult. A kezelés során a beteg semmilyen nem várt mellékhatásról nem számolt be.

keloid heg keloid heg

58 éves páciens, a hátán kisebb keloid alakult ki égési sérülés után. Naponta 12-23 órán alkalmazta a Dermatix® szilikon tapaszt a ruházat alatt, két hónapon keresztül. A heg a kezelésre jól reagált, magassága 2 mm-el csökkent, megszűnt a fájdalom, a heg felpuhult és kivilágosodott.

hipertrófiás heg hipertrófiás heg

30 éves páciens, a nyakán vonalszerű hipertrófiás heggel, mely 2 évvel korábbi sebészi beavatkozást követően keletkezett. A heg jól látható helyen volt, ami nagyon zavarta a pácienst, ezért naponta kétszer rendszeresen kezelni kezdte a heget Dermatix® Ultra szilikon géllel. Három hónap után a heg a környező bőr színét vette fel, a kidudorodás 4 mm-el csökkent (egészen 1 mm-re) és megszűnt a heg viszketése is.

További vény nélkül vásárolható MEDA termékek:

Porcvédelem
Dona
Dona®
kapszula/tabletta/por
Térdízületi porckopás kezelésére
Fájdalomcsillapítás
Rheumon
Rheumon® forte gél
Rheumás fájdalmakra
Activon
Activon® Extra gél
Sportsérülésekre
Rheumon
Brufen® 800mg retard tabletta
Mozgásszervi fájdalom és gyulladás kezelésére
foot_separator
Magnéziumpótlás
Magnosolv
Magnosolv®
Magnéziumhiány
kezelésére
Belgyógyászat
Moxalole
Moxalole® por
belsőleges oldathoz
Székrekedés enyhítésére
Armolipid
Armolipid® tabletta
Étrend-kiegészítő
foot_separator
Allergia/Megfázás
Allergodil Nose
Allergodil®orrspray
Allergia? Allergodil®!
Allergodil Eye
Allergodil®szemcsepp
Allergia? Allergodil®!
Bőrgyógyászat
Naloc
Naloc oldat
Az egészséges körmökért
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!